Fethiye Şehit Öğretmen Şekip Akın İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Fethiye İlkokulu olarak, 1.Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2.Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenir bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3.Öğrencilerimizi daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, 5.Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6.Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, 7.Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyılda hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar:

Saatler: Sabahçılar: 7:20 - 13:00 Öğlenciler: 13:20- 18:20
Isınma: Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://fethiyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fethiye Mah. Ulu Cd. No7 Nilüfer/BURSA

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuz 2´li öğretim yapmaktadır. 5.-6.-7.-8. sınıflar sabahtan, 1.- 2.- 3.- 4. sınıflar ise öğleden sonra eğitim öğretime devam etmektedir.

Adres - Fethiye Mah. Ulu Cd. No7 Nilüfer/BURSA

Ulaşım Okulumuz Hamitler-Fethiye metro istasyonuna 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca şehir içi otobüsleri ile her yere rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.