MEHMET EMİN ALAN  - Okul Müdürü

MEHMET EMİN ALAN - Okul Müdürü

   1973 yılında  Kurtalan da doğdu. İlk, orta ve liseyi Kurtalan da, Üniversiteyi Diyarbakır Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinde , Yüksek Lisansı Gaziantep Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Planlaması ve Denetimi bölümünde bitirdi. Öğretmenliğe 1996 tarihinde Kurtalan İlçesinde başladı.  Sırası ile Yayık dere ilkokulu,  ,Sümer İlkokulu, ve Cumhuriyet İlkokulunda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Askerliğini 1998 de Asteğmen Öğretmen Bağlıca köyünde  yaptı. 2003 - 2007 tarihleri arası Kocaeli İli Gebze İlçesinde Eşref bey İlköğretim okulu ve Yunus Emre İlköğretim okullarında görev yaptı. 2007 de Bursa İline atandı. Sırasıyla, Yıldırım İlçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu , Osmangazi İlçesi Sabiha Köstem İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği, 2008 yılında Nilüfer İlçesi Kayapa TOKİ İlköğretim Okulunda kurucu müdürlük , 2009 de Hasanağa TOKİ İlköğretim Okulu müdür yardımcılığı , 2010 Akçalar İlköğretim Okulu müdür yardımcılığı , 2011 de Nesrin Fuat Bursalı İlkokulunda kurucu müdürlük , 2015 te Görükle Dumlupınar İlkokulu Kurucu Müdürlüğü, Görükle Akşemsettin İlkokulu Okul Müdürlüğü görevlerini yaptı. 

           TSE EN ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sisteminin okullarda uygulanan; Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu ,Sıfır Atık gibi bir çok projelerin yürütücülüğünü yaptı. Bakanlığımızın Merkez teşkilatında Okul Sütü ve  İYEP  projelerinde Bursa İl Koordinatörü olarak görev yaptı. Bir çok seminer ve kursta  eğitim görevlisi olarak görev yaptı. Özel Eğitime İhtiyacı olan öğrencilere ait projelerde ; Piktes kapsamında eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin aileleri ile çeşitli eğitim çalışmalarında proje yürütücülük görevlerinde bulundu. 1990-1998 yıllarında Profesyonel Futbol kariyeri dışında, 2000-2007 tarihleri arası  Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) ulusal lisanslı Futbol  Hakemliği 2007-2018 yılları arasında Futbol Bursa İl Gözlemciliği ve Ulusal Gözlemcilik  yaptı. İzcilik, Okul Bando Takımları, Okullarda Halk Oyunları, satranç ve zeka oyunları gibi yerel ve ulusal projelerde görev aldı.  Ulusal Ajans koordinatörlüğünde hazırlanan Erasmus+ ve Comenius Projesi kapsamında Romanya, İtalya, İngiltere ve Hırvatistan da eğitim sistemleriyle ilgili olarak incelemelerde bulundu.  Başarıların karşılığı ;Çeşitli makamlarca verilmiş 1 ödül,1,aylıkla ödüllendirme, 1 üstün başarı belgesi, 2 takdir belgesi ,6 başarı belgesi ve 10 adet teşekkür belgesi bulunmaktadır.

           Halen Fethiye Eğitim Kurumları (Fethiyeşehitöğretmenşekipakınilkokulu, FethiyeOrtaokulu, FethiyeİmamhatipOrtaokulu, FethiyeAnaokulu) okul müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Orta derecede Fransızca , İngilizce ve  iyi derecede Arapça bilmektedir.                                       

eminalan@hotmail.com

(224) 243 1007 Eposta