NİLÜFER 22. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ

Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturacak. 20 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliklerde, 24 branşta spor müsabakaları yapılacak.

Nilüfer Belediyesi’nin artık geleneksel hale halen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri, her geçen yıl daha büyük ilgiyle devam ediyor. Şenlikler bu yıl da ilçedeki bir çok okuldan öğrencilerin katılımıyla bir ay boyunca devam edecek.

Nilüfer Kaymakamlığı’nın himayesinde, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle bu yıl 22’incisi düzenlenen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri ile ilgili ilk hazırlık toplantısı görevli eğitimcilerin katılımıyla yapıldı.

Okulumuzdan takımların farklı branşlarda katılacağı müsabakalarda tüm sporculara şimdiden başarılar dileriz

19.01.2024 89

19-01-2024